KostrenaMladiOpćina - prijatelj djece

Priključi se i ti radionici snimanja dokumentarnog filma!

Želite naučiti kako se snimaju filmovi? Krenite od dokumentarnog filma!

Od 8. do 10. listopada (od petka do nedjelje), u Kostreni će se održati besplatna radionica snimanja dokumentarnog filma koju će voditi poznati dokumentarist, redatelj i snimatelj Boris Poljak.

Radionica je namijenjena učenicima od 13 do 18 godina koji će dobiti priliku upoznati se s formom dokumentarnog filma, kako se stvara i na koje se sve načine može snimiti. U praktičnom dijelu radionice polaznici će naučiti rukovati kamerom i saznati sve što je potrebno za pripremu i snimanje kratkog dokumentarnog filma.

Tišina, snima se! Akcija!

Radionica se održava u sklopu projekta Kino Istra, a vodi ju Hrvatski filmski savez, uz podršku Centra kulture Kostrena.

Prijavu s imenom, prezimenom, datumom rođenja i kontakt brojem pošaljite na: mia.mohoric@ckk.hr. Broj polaznika je ograničen, zato požurite s prijavom!

Mali Kostrenjani pokazuju velik interes za filmsku umjetnost, a da su u tome i uspješni dokazuju nagrađivani filmovi “Lovro iznad granica“, “Najslađa djeca u školi” i “Maske“, nastali u sklopu izvannastavne aktivnosti u OŠ Kostrena.