KnjižnicaKostrenaPutoholičari

Putovanje u Međuzemlje – polazak večeras u 19 sati

Putovanje u Međuzemlje Tomice Krstića trajalo je tri godine i devet mjeseci kroz koje se opisuju avanture pješačenja po prostranstvima Himalaje, spavanja po policijskim postajama, duhovnim seansama s budističkim svećenicima i druge pustolovine.

Tomica Kristić svjetski je putnik, putopisac i avanturist. Njegovo posljednje putovanje započelo je u Hrvatskoj, a četiri godine kasnije završilo na drugom kraju svijeta. Prešavši tako 40 000 km kroz 25 država i 3 kontinenta, putujući kopnenim putom, gdje je koristio većinom autostop, Tomica je završio svoj put na Novom Zelandu.

Putopisna knjiga Putovanje u Međuzemlje Tomice Krstića predstavit će se u Knjižnici Kostrena 22. listopada 2021. s početkom u 19 sati.

Inspirativna priča mladog putnika prva je knjiga nadolazeće trilogije te opisuje prvih petnaest mjeseci životnog putovanja na kojem su se, hodajući po katkad strmoglavoj i često vijugavoj stazi života, događali brojni usponi i padovi. Od Bollywooda do Himalaje, od želje do iskustva – Knjižnica Kostrena donosi nam zanimljivo predavanje i čitateljsko druženje u Mjesecu hrvatske knjige.