Kafé

Radio Rijeka i ove godine ima dvije nominacije u utrci za “Zlatni Studio”

Prošlogodišnji laureat Radio Rijeka, jedna od najslušanijih radijskih postaja u Hrvatskoj ponovo je nominirana u kategoriji najbolje radijske postaje.

Zlatni Studio najveća je medijska nagrada koja se svake godine dodjeljuje u pet kategorija: film, televizija, kazalište, glazba i radio, a od ove godine i u kategoriji za nove medije – Tik Tok.

Već su dva Zlatna Studija za najbolji radijski glas proteklih godina stigla na Radio Rijeku, u ruke Roberta Ferlina, a ove godine u toj kategoriji nominirana je Iva Pavletić Crnić, dežurna plavušakako je od milja zovu na Radio Rijeci.

Iva Pavletić Crnić nominirana je za najbolji radijski glas

Prvi krug glasanja odvija se kroz tri kupona u Studiju 9., 16. i 23. prosinca te online glasanjem putem poveznice https://www.jutarnji.hr/zlatni-studio/ od 9. do 30. prosinca 2022. Finalisti nagrade bit će objavljeni 6. siječnja 2023. godine. Nagrade će se, šestu godinu zaredom, dodijeliti 28. siječnja u studiju Anton Marti s izravnim prijenosom na Prvom programu HTV-a.

Nije radio sve što svira, popularni je slogan Radio Rijeke jedne od najuspješnijih radijskih postaja u sustavu HRT-a, a ako volite slušati i podržavate Radio Rijeku, kliknite za svoje favorite na poveznici.