KostrenaMladiSport

Reprezentativka Andrea Koraca dobitnica plakete za sportska dostignuća

Za doprinos sportu i sportska postignuća Općina Kostrena dodijelila je plaketu mladoj i perspektivnoj odbojkašici Andrei Koraca.

Načelnik Općine Kostrena Dražen Vranić i predsjednik Odbora za sport i tehničku kulturu Teodor Jokić svečano su uručili priznanje sportašici Andrei Koraca, članici HAOK Rijeka i odbojkaškoj reprezentativki.

Predsjednik Odbora za sport i tehničku kulturu Teodor Jokić uručuje plaketu vrsnoj odbojkašici Andrei Koraca

Uspjesi mlade odbojkašice

Andrea je članica Hrvatskog akademskog odbojkaškog kluba Rijeka od 2016. godine, a 2017. kao mlađa kadetkinja osvojila je 1. mjesto na Državnom prvenstvu Republike Hrvatske.  Ukupno je sudjelovala na deset završnica prvenstva i to kao mlađa kadetkinja, kadetkinja i juniorka.

Kao članica U-19 Hrvatske odbojkaške reprezentacije sudjelovala je na Europskom prvenstvu 2020. godine u Osijeku i Zenici, na kojem su naše djevojke osvojile 7. mjesto.

Uzastopce 2020. i 2021. godine kao juniorka HAOK Rijeka osvaja 2. mjesto na Državnom prvenstvu Republike Hrvatske. Općina Kostrena prepoznala je sportske uspjehe te mladoj odbojkašici uručila plaketu kao priznanje za postignuća i poticaj za buduće sportske rezultate.

Andrea u društvu načelnika Dražena Vranića i Teodora Jokića