KaféKostrena

Rođendanski koncert Damira Kedže u “Quorum Gardenu”

Popularan pjevač Damir Kedžo priprema ekskluzivan koncert kojim će obilježiti svoj 35. rođendan te se za tu prigodu priprema jedinstvena glazbena i zabavna večer u Kostreni.

U petak, 12. kolovoza, s početkom u 21 sat u Quorum Gardenu u Kostreni Kedžo će sa svojim bendom održati rođendanski koncert te promovirati novi singl.

Budući da je broj ulaznica ograničen, organizatori poručuju da već danas kupite svoju ulaznicu u sustavu www.mojekarte.hr, a za rezervaciju VIP stola zainteresirani se mogu obratiti izravno u Quorum Garden Kostrena.

Kako najavljuju organizatori, Quorum Garden Kostrena kao poznata destinacija zaljubljenika u dobru i opuštajuću atmosferu, bit će središte vrhunskog doživljaja koji će spojiti nezaboravne glazbene uspješnice, jedinstvene i emotivne ljubavne balade i pop-rock obrade Damirovih omiljenih stranih i domaćih izvođača u izvođenju ovog jedinstvenog performera, koji će kroz koncert podsjetiti na najsjajnije trenutke svoje karijere, ali i promovirati novi singl te će publika imati priliku nazočiti večeri za pamćenje.

Zabavna glazbena rođendanska proslava – ne zaboravite na vrijeme kupiti ulaznice