KostrenaScena

Sjajnim koncertom Petar Grašo oduševio kostrensku publiku

Sportsku dvoranu Kostrena večeras je ispunila šarolika publika kako bi uživala u koncertu Petra Graše, glazbenika omiljenog među pripadnicima svih  generacija.

Glazbenik čije je ime garancija za istinsko uživanje u glazbi i odličnu atmosferu, uz gromoglasan pljesak publike koncert je otvorio pjesmom „Je l’ ti reka ‘ko“.

Već od prvih taktova bilo je jasno da to neće biti jedna obična koncertna večer. Praćen sjajnim bandom Petar Grašo doista je na kostrenskoj pozornici “ostavio dušu” i oduševio dvosatnim koncertom u kojem je publika zajedno s njim pjevala i plesala, a sve to pratila je izvrsna produkcija uz vrhunski zvuk i sjajnu rasvjetu.

Redajući nove i stare hitove, Grašo se tijekom večeri osvrtao i na početke svoje 27 godina duge karijere i neke od prvih koncerata koji su bili upravo u Kostreni s grupom Magazin.

Bezvremenski hitovi „Dvaput san umra“, „Cesarica“ i „Nedostaješ mi ti“, bili su hommage pokojnom Oliveru Dragojeviću, za kojeg kaže da ga je oblikovao i kao čovjeka i kao glazbenika.

Kako je koncert odmicao, atmosfera je postajala sve usijanija. Sve manje ljudi u publici je sjedilo, a sve više ih je plesalo i pjevalo uz poznate hitove poput  “Ljubav jedne žene“, “Trebam nekoga” „Što je od mene ostalo“, „Vera od suvog zlata“, iznova dokazujući zbog čega je već godinama jedan od omiljenih hrvatskih glazbenika.

Glazbenu večer za pamćenje organizirali su Općina Kostrena, Turistička zajednica općine Kostrena i KD Kostrena. Uz Dan Općine  i blagdan svetog Nikole, Kostrena je koncertom obilježila i 30 godina samostalnosti. U svakom slučaju, bila je to još jedna noć u Kostreni o kojoj će se pričati!