InformacijeKostrena

Sjednice Općinskog vijeća Općine Kostrena od sada i online!

Kako bi mještanima približili način rada Općinskog vijeća i procese donošenja odluka, sjednice Općinskog vijeća Općine Kostrena od sada će se moći izravno pratiti na YouTube kanalu Naša Kostrena te potom i u bilo kojem trenutku naknadno pogledati na općinskoj mrežnoj stranici gdje će se arhivirati snimke sjednica. Transparentnost rada Općinskog vijeća i bolja informiranost mještana povod su uvođenju izravnog praćenja sjednica.

Izravno praćenje 5. sjednice Općinskog vijeća Općine Kostrena 1. prosinca u 16 sati, bit će omogućeno na poveznici: 5.sjednica Općinskog vijeća

Na YouTube kanalu Naša Kostrena izravno će se moći pratiti i Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Kostrena u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji povodom proslave Dana Općine  6. prosinca u 19:30 sati, a što će s obzirom na epidemiološke mjere i ograničen broj sudionika, omogućiti mještanima da Svečanu sjednicu prate, bilo iz svog doma ili neke druge lokacije. Vjerujemo da će ova informacija posebno obradovati naše pomorce kojima ćemo na ovaj način pružiti priliku da budu dijelom zajednice.