KostrenaSport

Sportska dvorana Kostrena postaje mjesto prvoligaških košarkaških susreta

Potpisom dvogodišnjeg ugovora o korištenju kostrenske sportske dvorane između KD Kostrena, Grada Bakar i KK Škrljevo DepoLinka, Sportska dvorana u Kostreni postaje dom ove uspješne prvoligaške ekipe, a Kostrena domaćin atraktivnih košarkaških utakmica hrvatske HT Premijer lige.

Ugovoru o korištenju dvorane prethodilo je licenciranje od strane Hrvatskog košarkaškog saveza koji je utvrdio da Sportska dvorana Kostrena u potpunosti zadovoljava uvjete za odigravanje utakmica najviše razine i u skladu je sa svim propozicijama HKS-a.

Pred ekipom KK Škrljevo DepoLinka je deveta sezona u nizu u ulozi prvoligaša. Ove sezone će igrati samo HT Premijer ligu pa će fokus biti na utakmicama prvog razreda hrvatske košarke.

Premijer liga počinje ovog vikenda, prva utakmica odigrat će se u gostima, a već sljedećeg vikenda u Kostrenu dolazi KK Dubrava. Nakon toga Škrljevo DepoLink odlazi u goste kod Cibone u Zagreb, a četvrto kolo na rasporedu je 15. listopada kada u Kostrenu dolaze branitelji naslova prvaka Hrvatske KK Zadar.

Ekipi Škrljevo DepoLinka želimo srdačnu dobrodošlicu u Kostrenu i uspješnu predstojeću sezonu čemu će nadamo se pridonijeti i odlični uvjeti treniranja, a Kostrenjane i sve ljubitelje košarke pozivamo da iskoriste privilegiju uživanja u vrhunskoj košarci.