KostrenaScena

Tjedan dana do glazbenog spektakla

Točno tjedan dana dijeli nas od koncerta jedne od najvećih zvijezda hrvatske estrade Petra Graše.

Slavljenički koncert glazbena je kruna Dana Općine kojeg zajednički pripremaju Općina Kostrena, Turistička zajednica Općine Kostrena i Komunalno društvo Kostrena.

Koncert će se održati u ponedjeljak 11. prosinca u Sportskoj dvorani Kostrena s početkom u 20 sati, a miljenik publike svih generacija, u Kostrenu dolazi u pratnji svog sjajnog banda i s koncertnim programom koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Domaćini pripremaju i posebno dizajniranu produkciju s nosivim rampama u obliku galeba te sjajnom rasvjetom koja će upotpuniti ovaj spektakl.

Koncert se održava povodom obilježavanja nekoliko važnih datuma za Kostrenu. Općina Kostrena 6. prosinca slavi Dan Općine i blagdan svetog Nikole, a ove se godine i poseban jubilej – 30 godina  samostalnosti Općine.

Ulaznice se mogu kupiti online u sustavu www.mojekarte.hr kao i na njihovim prodajnim mjestima u Dallas Music Shopu Rijeka i Foto Reviji u Rijeci. U Kostreni se ulaznice mogu kupiti u info centru Turističke zajednice Općine Kostrena. Cijena ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu iznosi 10 eura, za središnju tribinu 15 eura dok je cijena VIP ulaznice za parter 25 eura.