InformacijeKostrenaMladi

Traži se kontrolor parkirališta

Imate li vozačku dozvolu, srednju stručnu spremu, komunikacijske vještine te poznajete strani jezik i osnove rada na računalu, možete se prijaviti na Javni natječaj za kontrolora parkirališta.

KD Kostrena d. o. o. priprema se za sezonu naplate parkirnih mjesta: obnavljaju se plavom bojom istaknuta parkirna mjesta, a postavljene su i nove zaštitne ograde kako bi se dovitljive vozače primoralo da vozila parkiraju na označenim mjestima. Kako bi se mogao vršiti nadzor naplate parkirnih površina, KD Kostrena traži kontrolore parkirališta, a natječaj je otvoren do 19. travnja 2023.

Kontrolori će biti zaposleni na određeno i puno radno vrijeme (40 sati tjedno) što, naravno, uključuje i rad subotom, nedjeljom i praznikom i to u periodu od 1. lipnja do 30. rujna 2023. godine. Ako ste zainteresirani za taj posao, potrebno je da zadovoljite osnovne uvjete: trebate imati srednju stručnu spremu, vozačku dozvolu B kategorije, poznavanje rada na računalu i stranog jezika, organizacijske sposobnosti, samostalnost, fleksibilnost i vještinu rada s ljudima, a prednost možete ostvariti ako imate iskustvo rada na sličnim poslovima. Uz životopis, dokaz o državljanstvu, vozačkoj dozvoli i stručnoj spremi, potrebno je priložiti i e-zapis ili potvrdu o podatcima u bazi podataka HZMO-a, a detaljne uvjete natječaja pogledajte ovdje.