KostrenaKultura

Tribina o 20 godina Jeseni u Kostreni, kulturi i društvu

Tko kaže da se nas ne pita?! Jesen u Kostreni donosi nam tribinu i mogućnost interakcije s onima koje smo dosad samo slušali i gledali.

Već 20 godina Jesen na pozornicu Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji dovodi vrhunske predstave što publika prepoznaje i nagrađuje svake joj se godine vjerno vraćajući. Upravo je ova jubilarna Jesen omogućila ponovno gledanje najdražih predstava i to prema izboru publike, a tako se nametnula i ideja tribine – mjesta za interakciju i razgovor kostrenske publike s izvođačima koji su često gostovali u Čitaonici.

Tribina 20 godina Jeseni u Kostreni omogućuje razgovor s kazališnim, filmskim i televizijskim glumcima koji su višestruko nastupali na kostrenskim daskama koje život znače: dolaze nam Olivera Baljak, Vilim Matula i Matko Raguž. Tribina će se održati u ponedjeljak u 20 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji, a ulaz je slobodan.

I dok publika uživa u predstavama, pitanje je kako nas vide oni na pozornici i oni iza nje? Kako kostrensku publiku doživljava glumac na sceni? Što kazalištima i umjetničkim organizacijama znače kulturne manifestacije u manjim sredinama? Što misle o smijehu, duhovitim opaskama ili kakvoj drugoj reakciji publike? Imate li i vi pitanje za sudionike naše tribine? Dođite i iskoristite mogućnost komunikacije s glumcima u ponedjeljak na jubilarnoj, 20. Jeseni u Kostreni.