Kostrena

TZO Kostrene ugovorila uslugu mVisitor

Turistička zajednica općine Kostrena ugovorila je korištenje aplikacije mVisitor kako bi pridonijela lakšem i jednostavnijem poslovanju svojih iznajmljivača, podizanju kvalitete komunikacije s iznajmljivačima i kvalitetnijem informiranju turista o ponudi na području Kostrene.

Aplikacija mVisitor namijenjena je turističkim zajednicama, iznajmljivačima i turistima, a prvenstveno služi olakšanju procesa prijave turista te komunikaciji na razini turističkih zajednica i iznajmljivača.

Korištenje aplikacije mVisitor za iznajmljivače je potpuno besplatno. Nakon preuzimanja aplikacije putem mobilnih uređaja, iznajmljivači mogu na bitno jednostavniji način izvršiti prijave svojih gostiju. Aplikacija je usklađena i odobrena od strane Hrvatske turističke zajednice, a uvođenjem mVisitor-a više nije potrebna TAN lista iznajmljivača. Sustav omogućuje unos podataka od strane gosta „preCheck-In“, kao i digitalno iščitavanje (skeniranje) osobnih dokumenata od strane iznajmljivača ili gosta, s automatskim prosljeđivanjem podataka potrebnih za prijavu turista u nacionalni sustav eVisitor.

Aplikacija pruža i mogućnost dostavljanja posebnih obavijesti turističke zajednice iznajmljivačima te preusmjerava svakog prijavljenog gosta na web sadržaje i aplikacije od interesa za Turističku zajednicu općine Kostrena i Općinu Kostrena, čime dodatno približava lokalnu ponudu gostima.

Ovu aplikaciju kreirala je tvrtka Intersoft Technologies iz Pule kao nastavak digitalizacije procesa u turizmu i nastojanja Europske Komisije u provedbi digitalne transformacije. Više informacija o sustavu mVisitor moguće je pronaći na web stranici https://mVisitor.hr