KostrenaKultura

U Dnevnom boravku tema je ŽENA

Još jedno ugodno druženje u kostrenskom Dnevnom boravku očekuje nas u utorak, a ovaj put tema je žena te će se kroz radionički rad promišljati uloga žene u današnjem društvu.

U  utorak, 3. svibnja, u  sklopu Dnevnog boravka  Udruga „Projekt +/- 60“ organizira predavanje i radionicu  pod nazivom “Biti žena – rad, odmor, sloboda”, a voditeljica je  Ivana Sošić Antunović prof. psihologije.

Tema je radionice razmotriti izazove s kojima se suvremena žena suočava pri usklađivanju poslovnog i osobnog života, kako postići ravnotežu između rada i odmora te pritom čuvati i razvijati vlastite vrijednosti. Cilj radionice jest da se sudionice dijeljenjem osobnih iskustava međusobno obogate i inspiriraju kako bi i nadalje radile na podizanju kvalitete života u zajednici.

Predavanje i radionica će se održati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 18:30 sati. Radionica traje 90 minuta, a s obzirom na to da je ograničen broj sudionica, potrebno je najaviti dolazak predsjednici Udruge Željki Egredžiji na broj: 091/2289521.