KostrenaSport

U Kostreni održana druga Liverpool International Football Academy

Od 23. do 25. lipnja u Kostreni se održao drugi po redu kamp Liverpool International Football Academy u suradnji sa školom nogometa NK Pomorac 1921.

Liverpool International Football Academy ove je godine imao 80 polaznika u dobi od 6 do 14 godina koji su radili u pet grupa odvojenih po godištima.

Djeca su trenirala tri dana pod vodstvom šest trenera iz Liverpool Akademije uz podršku trenera iz škole nogometa NK Pomorac 1921.

Ove godine više od polovice polaznika bilo je iz ostalih krajeva Hrvatske i susjednih zemalja – BiH, Slovenije, Makedonije, Albanije, Kosova, pa čak i iz Izraele i Češke.

Zadnji dan kampa mlade nogometne nade posjetio je Hrvatski reprezentativac Ivica Ivušić, osvajač brončane medalje na Svjetskom Prvenstvu u Katru i srebrne medalje u nedavnoj Ligi Nacija.

Akademija europskog velikana Liverpoola je izuzetno zadovoljna brojem polaznika ove dvije godine u Kostreni te kvalitetom naših malih nogometaša kao i gostoprimstvom NK Pomorca 1921. Time se da naslutiti da se nastavak suradnje i još veći broj polaznika svakako može očekivati i iduće godine.