KaféKultura

Uspješna donacijska aukcija slika

Udruga „Projekt +/-60“  u sklopu međunarodne manifestacije „Fiumanka“ organizirala je donacijsku aukcija slika pod nazivom „PLATNO-KIST-ROCK I TWIST“.

Donacijska aukcija slika  održala se u suradnji s Udrugom „LP Rock“, a sav prihod  je namijenjen  korisnicama  Sigurne kuće Udruge U.Z.O.R. iz Rijeke.

Ukupno je prikupljeno 4.570,00 kuna. Sva sredstva  namijenjena su kupnji potrepština za žene i djecu uključene u Sigurnu kuću, a naročito za opremanje učionice i kupovinu didaktičkih materijala za djecu.

Punim jedrima za humanitarne svrhe – Željka Egredžija i Davor Perović

U glazbenom dijelu nastupili su:  sastav Cross Fire koji čine članovi Udruge LP Rock i  sastav “Projekt band +/-60“. U suradnji s Udrugom „La Bamba“  plesni par otplesao je twist i rock. Autorice umjetničkih radova članice su Udruge „Veli pinel“ iz Kostrene kojima su se priključile i slikarice s riječkog područja, a sve su za ovu aukciju donirale svoje radove s primorskim motivima i sudjelovale na Ex tempore, koja je u suradnji s TZ Kostrena, održana 5.6. u Kostreni. Početna cijena svake slike  bila je 250,00 kuna.

Uz podršku Općine Kostrena, svojim dolaskom i dobrovoljnim prilogom u iznosu od 20,00 kuna kao i sudjelovanjem u donacijskoj aukciji slika posjetitelji su pomogli akciju Udruge „Projekt+/-60“, a sve u svrhu pomoći korisnicama Sigurne kuće.