KostrenaRoditeljski kutakSport

Ususret novoj nogometnoj sezoni kluba Pomorac 1921

Jedna nam je sezona prošla, a nova se već sprema. O prošlogodišnjim uspjesima već smo puno pisali, a sada željno iščekujemo buduće trofeje i odličja.

Neke skupine igrača svoje su treninge već započele u srpnju i kolovozu, a za one najmanje treninzi kreću u rujnu. Tako su seniori svoj prvi trening odradili 24. srpnja dok je prvog tjedna kolovoza startala škola nogometa.

Škola nogometa trenutno broji 223 člana koji su organizirani u 11 kategorija po nižim godištima:

Osim toga, na stadionu u Žuknici treniraju i ekipe seniora i veterana koje vode trener Marko Miletić, pomoćni trener Anto Pejić, trener vratara Mauro Ciani i kondicijski trener Sebastian Knapić.

Kako nam kažu iz kluba, upisi u školu nogometa traju i dalje za sve kategorije te se dijete može upisati s navršenih 5 godina.

Škola nogometa NK Pomorac 1921 otvorena je za sve zainteresirane koji žele započeti svoj nogometni put ili pridružiti se našem klubu. Pozivamo djecu da se dođu okušati na našim treninzima u sportskom objektu Žuknica, rekao je Martin Dorčić, voditelj škole nogometa.

Što se tiče ljetnih događanja, prošli je tjedan Pomorac 1921 ugostio ekipe iz Karlovačkog i Zagrebačkog središta koje su odmjerile snage s pionirima i kadetima. Ekipa seniora je trenutno usred posljednjih priprema prije prvenstva III. HNL Zapad koje za našu ekipu započinje 2. rujna na otoku Cresu.

Evo što o budućim planovima dodaje Martin Dorčić:

Vesele nas nova ulaganja, odnosno obnova malog terena s umjetnom travom i novi semafor na glavnom terenu od strane Općine Kostrena u sportski objekt Žuknica i vjerujemo kako ćemo u budućnosti sve više rasti kao klub i škola nogometa koja će u budućnosti iznjedriti nove nogometaše.