Kostrena

Vatreni koncert “Vatre” i vatromet zaključili “Kostrenske noći”

Iako je vikend na Kvarneru prštio od  brojnih događanja zahvaljujući atraktivnim glazbenim gostima i “Kostrenske noći” privukle su svoju publiku koja je uživala u dvodnevnom programu.

Nakon dvogodišnje pauze tradicionalna ljetna manifestacija “Kostrenska noć” vratila se u Žurkovo i u proširenom dvodnevnom izdanju ponudila pravu glazbenu poslasticu za sve generacije.

“Kostrenske noći” otvorila je klapa “Baladur” iz Opatije, a vrhunac prve večeri bio je nastup jedne od najboljih hrvatskih klapa, klape “Cambi ” iz Kaštel Kambelovca. Drugog dana “Kostrenskih noći” na pozornicu je najprije izašao “Infinity band” i svojim obradama poznatih skladbi dobrano zagrijao kostrensku publiku za nastup kultne virovitičke grupe “Vatra” koja dominira domaćom scenom već više od dva desetljeća.

Tijekom energičnog nastupa redali su se brojni poznati hitovi poput “Tremola”, “Tanga” i “Nama se nikud ne žuri”, a njihov prvi kostrenski koncert prigodno je zaključen vatrometom. Osim u glazbi, posjetitelji “Kostrenskih noći” mogli su uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi i pratećem sajmu rukotvorina i autohtonih proizvoda. “Kostrenske noći” organizirala je Turistička zajednica općine Kostrena pod pokroviteljstvom Općine Kostrena i uz podršku KD Kostrena kao i brojnih sponzora i partnera.