KostrenaKultura

Zaljubljene u Kući kostrenskih pomoraca na Valentinovo čekaju iznenađenja

Bliži nam se Dan zaljubljenih. Ako još niste odlučili gdje i kako ga provesti s voljenom osobom, Centar kulture Kostrena ima prijedlog! Dođite u Kostrenu, u Kuću kostrenskih pomoraca, dom vječnih romantika koji u ljubav vjeruju!

A da je tome tako, potvrđuje i zgodno istraživanje koje je sproveo portal Pomorac.hr. Prema rezultatima njihove ankete, izgleda da su upravo pomorci ti koji slušaju srce i vode se ljubavlju. Njihovi životi uvijek su nekako inspirativni, a takve su i njihove ljubavne priče. Neke od njih mogu se čuti i tijekom vođenih obilazaka Kuće.

Odlučite li prihvatiti prijedlog, očekuju vas posebne pogodnosti i zanimljivi pokloni – paket od 2 ulaznice za cijenu 1 kao i poklon koji će Centar kulture Kostrena podijeliti putem svoje Facebook stranice. Sve što trebate učiniti je lajkati njihovu objavu i označiti osobu s kojom biste voljeli provesti Valentinovo, a potom sačekati 14. 2. kada će se saznati ime dobitnika.

Kuća kostrenskih pomoraca u srijedu 14. veljače otvorena je od 17:00 do 20:00, a kako ljubav ide kroz želudac i odlično se slaže s čokoladom, domaćini će obilazak Kuće dodatno zasladiti finim čokoladicama.

Dobro došli u Kostrenu, mjesto gdje more piše posebne priče, pa i one ljubavne!