MladiRoditeljski kutak

Zanimljiv Glazbeni kamp održava se u travnju na Krku

U organizaciji Udruge MooK od 10. do 16. travnja 2023. godine u mjestima Brzac i Milohnić na otoku Krku održat će se Glazbeni kamp 2023.

Glazbeni kamp, namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola te predškolcima, prilika je za dodatnu edukaciju talentirane, darovite i motivirane djece koja su željna znanja i usavršavanja unutar vlastita profesionalnog puta.

Kamp nudi tri programa –  All inclusive, Šotovento i Music in steps.

Program All inclusive uključuje klasičnu gitaru, moderno pjevanje, teorijske discipline i klavijature te radionice komorne glazbe. Nastava se odvija cijeli dan te je za sudjelovanje potrebno predznanje. Polaznicima je u cijenu programa uključen smještaj i hrana.

Šotovento je program istovjetan All inclusive, međutim polaznici nemaju smještaj, hranu i prijevoz uključen već se nastava odvija u popodnevnim satima.

Music in steps je glazbeno – likovna radionica za djecu uzrasta od 6 do 8 godina. Nastava je organizirana u trajanju od 2 nastavna sata u poslijepodnevnim terminima. Ovaj program idealan je za djecu koja pokazuju interes za glazbeno i/ili likovno izražavanje, a nisu još u prilici pohađati glazbenu školu.

Detalji o sva tri programa dostupni su na poveznici:  Glazbeni kamp 2023 – Udruga Muzika u koracima – MooK.
Prijaviti se može putem online prijavnice: Prijavnica – Udruga Muzika u koracima – MooK

Kontakt za sve dodatne informacije je +385 91 975 40 64 ili +385 91 203 08 55 te mail udruga.mook@muzikaukoracima.hr.

Udruga Muzika u koracima (MooK) osnovana je 2020. godine na otoku Krku. Ideja za osnivanjem rasplamsala se među skupinom entuzijasta u želji da glazbu približe svakom pojedincu. Članovi udruge stručnjaci su iz različitih područja odgoja i obrazovanja, glazbenici, kineziolozi, odgojitelji, učitelji, grafičari, a veliko iskustvo ostvaruju dugogodišnjim radom s djecom i odraslima. Mnogi su od njih dobitnici nagrada u području profesionalnog djelovanja.

Više informacija o udruzi i aktivnostima koje se provode mogu se pronaći na službenoj web stranici:  Početna – Udruga Muzika u koracima – MooK