KostrenaKulturaScena

Zatvaranje Kostrenskog leta uz Casabiancu na novoj lokaciji i uz dodatne ulaznice

Nestabilne vremenske prilike utjecale su na odluku organizatora Kostrenskog leta da predstavu „Casabianca“ iz lučice Podurinj prebace u Sportsku dvoranu Kostrena. Datum i termin predstave ostaju nepromijenjeni, srijeda 31. kolovoza u 20 sati, a dobra vijest je da su zbog većeg kapaciteta dvorane u prodaji dodatne ulaznice!

Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u Turističkom informativnom centru Kostrena na adresi Kostrenskih boraca 1a, od danas 29, kolovoza pa do srijede u 18 sati, 2 sata prije početka predstave na ulazu u Sportsku dvoranu (u slučaju da ulaznice ne budu rasprodane).

Nakon više od 50 izvedbi Casabiance ni autore, ni predstavu više nije potrebno posebno predstavljati pa ćemo samo reći da su oni Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca, sve poznatiji kao Đurđa i Franko. Ako ste među onima koji još nisu otkrili koja je njihova priča i u čemu se krije tajna popularnosti ove hit komedije na čakavskom dijalektu, saznajte u srijedu 31. kolovoza u 20 sati u Sportskoj dvorani Kostrena!

Zabava na dan predstave počinje u 18 sati uz riječkog DJ – a Voljena Korića šetnjom kroz glazbenu povijest prije i nakon predstave.

Organizatori ovogodišnjeg Kostrenskog leta su Turistička zajednica općine Kostrena, Centar kulture Kostrena i Komunalno društvo Kostrena pod pokroviteljstvom Općine Kostrena i uz sponzorsku podršku INA-e d.d. te Dezinsekcije Rijeka.