KostrenaKultura

Predstavom “Bit će sve u redu” završava 22. Jesen u Kostreni

Privodimo kraju ovogodišnje izdanje manifestacije Jesen u Kostreni.

Dinamična i zabavna monokomedija Teatra Gavran “Bit će sve u redu“, zaključit će 22. izdanje najdugovječnije kostrenske kulturne manifestacije koja je i ove godine na kostrensku pozornicu dovela osam vrhunskih predstava i kazališta iz cijele Hrvatske.

Predstava je na rasporedu danas (26.10.) u 20 sati u Narodnoj čitaonici.

Najposječenija predstava ovogodišnje Jeseni u Kostreni očekivano su bili “Izbacivači” Teatra Exit. Iako se izvodi već 27 godina, njezina popularnost i dalje ne jenjava pa je i ovog puta, s novom glumačkom postavom, podjednako oduševila publiku, a djelić atmosfere pokušali smo prenijeti u kratkom video prilogu.

Ulaznice za predstavu “Bit će sve u redu”, dostune su u online prodaji putem sustava ulaznice.hr  i na blagajni Narodne čitaonice sat vremena prije početka predstave. Cijena ulaznice iznosi 10 eura, za umirovljenike, studente i učenike 6 eura, uz napomenu da se ulaznice s popustom mogu kupiti isključivo u Narodnoj čitaonici.

 Jesen u Kostreni organizirao je Centar kulture Kostrena uz podršku Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji, Odbora za kulturu, odgoj i obrazovanje Općine Kostrena i Primorsko-goranske županije pod pokroviteljstvom Općine Kostrena.