KaféKostrenaRoditeljski kutakZanimljivosti

Zdravi kružok o pravilnoj prehrani

O važnosti svježih obroka, lisnatoga povrća i detoksikaciji organizma govorit će se na Zdravom kružoku u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji.

Organizacija Gaia Nova i Općina Kostrena organiziraju zdravo druženje s mještanima Kostrene na kojem će svi posjetitelji moći pronaći odgovore na važna pitanja: što sve utječe na zdravlje pojedinca i u kojoj mjeri prehrana čini stupove zdravlja.

Zašto je zeleno lisnato povrće i samoniklo bilje bogat izvor nutrijenata i kako izvor klorofila lako uklopiti u svakodnevnu prehranu?

Zašto moramo brinuti o detoksu i alkalnoj prehrani, hidraciji i alkalizaciji organizma?

Zašto prehrana u skladu sa sadašnjim trenutkom postaje imperativ?

Zdravi kružok će se održati u Narodnoj čitaonici u Svetoj Luciji 17. studenoga, u četvrtak u 18 sati.

U sklopu kružoka posjetitelji će moći degustirati svježe voćne obroke i dobiti ideje za samostalno spravljanje ukusnih i nutritivno vrijednih obroka. Zdravi kružok prirodni je nastavak programa Samo zdravo koji organizacija Gaia Nova provodi od 2018. godine u mnogim osnovnim i srednjim školama Primorsko-goranske županije te se ovom prilikom poseban poziv upućuje roditeljima školske i predškolske djece.

Predavanje vodi Sandra Kolonić, voditeljica programa Samo zdravo. Ulaz je slobodan, prijave se primaju na mail: gaianova.gn22@gmail.com ili slanjem poruke na 098258861. Ne stignete li na ovo druženje, sljedeći Zdravi kružok je 9. prosinca na istom mjestu u isto vrijeme. Vidimo se!