KostrenaZeleni kantunić

Zelena Kostrena izazvala velik interes

Sajam zdrave hrane Zelena Kostrena uz raznoliku i bogatu ponudu izazvao je velik interes.

U suradnji Turističke zajednice općine Kostrena, Općine Kostrena i Udruge Zeleni Kastav ove je nedjelje u uvali Žurkovo, odnosno Pod pločom, održan prvi ovogodišnji sajam Zelena Kostrena.

Četrdesetak izlagača i proizvođača zdrave hrane ponudili su svježe i prerađeno voće i povrće, proizvode za jačanje imuniteta i detoksikaciju organizma, likere, čajeve, med, prirodnu kozmetiku, sireve i mnoge druge proizvode.

Da je Zelena Kostrena odličan potez Turističke zajednice i Općine Kostrena svakako svjedoče brojni mještani koji su od ranoga jutra, dok sunce još i nije zapeklo, obilazili izlagače, interesirali se i kupovali potrebne proizvode. – Jako sam zadovoljna ponudom i drago mi je da je sajam tu, u Kostreni, jer mi Kastav nije naredan. – zaključila je Jasna Suzanić Karninčić nakon što je kupila svježe izdanke češnjaka – tzv. paski odličan su dodatak jelima o čemu možete pročitati i u našoj kuharici.

Od sadnica do ukusnih džemova i marmelada, od prirodnih kremica do napitaka za detoks – svega je bilo na današnjoj kostrenskoj tržnici, a zadovoljna je i Belma Džomba, direktorica TZ Kostrena, jedna od organizatorica, koja je zaključila da je tržnica postigla cilj jer su zadovoljni mještani, gosti i sami izlagači.

Belma Džomba – zadovoljan osmijeh direktorice TZ Kostrena govori u prilog tomu koliko je Kostreni potreban sajam zdrave hrane

Zelena tržnica u Kostreni održavat će svake druge nedjelje od 9 do 14 sati pa ako niste stigli danas, očekujte sljedeću Zelenu Kostrenu 27. lipnja.