KostrenaKultura

Žene ženama – ugodno druženje… s karakterom!

Katja Budimčić Sabljar, Barbara Marot i Iva Pavletić Crnić nasmijale su nas, zabavile i razumjele – one su predložile, a publika je birala. Centar kulture Kostrena organizirao je lijepo druženje prigodom Dana žena u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji.

Moderatorica Vedrana Lisica Pavlović u opuštenoj i prisnoj atmosferi vodila je gošće kroz osobne i poslovne reminiscencije uz puno smijeha i tek pomalo pelina: biti žena danas podrazumijeva i sve ljepote izborene slobode, ali i sve dužnosti ostvarenih uloga.

Od poslovnih obaveza, odnosa s muškarcima na poslu, od (uvenula) cvijeća, omiljene glazbe i peglanja  kartica – razgovor ugodni začinjen je izborom filma: Iva Pavletić Crnić predložila je klasik Zgodna žena s Juliom Roberts i Richard Gereom, a Katja Budimčić Sabljar romantičan film iz 2016. Tu sam pred tobom. Međutim, gledatelji, odnosno gledateljice jer su publiku činile većinom žene, izabrale su prijedlog Barbare Marot Vicky Christina Barcelona kao film koji žele zajedno pogledati. Nakon ugodna druženja i razgovora, uslijedilo je zajedničko gledanje filma.

Ugodna i opuštajuća večer uz film na velikom platnu u našoj Čitaonici privukla je publiku i time poslala jasnu podržavajuću poruku Centru kulture Kostrena da su ovakva događanja dobrodošla.

Publika je odabrala film koji želi pogledati