KostrenaSport

Zimska liga – Igor Malešević “rasplela” se u Kostreni

Marta Močinić i Dino Vidmar bili su najbrži danas u Kostreni, dok su apsolutni pobjednici Zimske lige – Igor Malešević 23./24. Bojan Rafaj i Marina Juranić, odnosno David Marot s uračunatim starosnim hendikepom

Ovosezonska Zimska liga – Igor Malešević stigla je do posljednje “stanice”. Finale u Kostreni danas je okupilo 154 trkačice i trkača, različitih generacija, iz svih krajeva naše županije.

Pet kilometara dugu stazu od uvale Žurkovo do Nove vode i natrag najbrže su pretrčali Dino Vidmar, Luka Nedeljković i Bojan Rafaj u muškoj te Marta Močinić, Marina Juranić i Dorotea Vlah u ženskoj konkurenciji.

U Kostreni smo danas dobili i apsolutne pobjednike Zimske lige. Kod muškaraca se na najviše postolje popeo Bojan Rafaj, na drugom mjestu našao se David Marot, a na trećem Davor Varga. U konkurenciji ljepšeg spola pobjednica je Marina Juranić, iza koje su na postolju stajale Maja Vukelić i Dorotea Vlah. Apsolutni pobjednik s uračunatim hendikepom je David Marot, drugi je Frank Lerch, a na treće se mjesto popela Marina Juranić.

Triatlon klub Rival je, uz pomoć sponzora, za sve sudionike kostrenske utrke osigurao finišerske medalje, a za ukupno najbrže zlatne, srebrne i brončane. Za okrjepu su se pobrinule TZO Kostrena i Istarska pivovara.