KostrenaSport

Zlata, srebra i bronce za sjajne kostrenske borkinje i borce

Kickboxing sezona započela je izvrsno za mlade kostrenske sportaše – Ana Jović osvojila je dvije zlatne medalje, a Dorijan Karaula i Patrick Keceli-Mesaroš okitili su se broncom na državnom prvenstvu.

Izuzetno uspješna mlada kostrenska sportašica Ana Jović, koja nastupa za kickboxing klub Sušak, sezonu je započela s fantastičnim rezultatima – na europskim kupu u Zagrebu osvojila je zlato i dva srebra te se na državnom prvenstvu održanom u Jastrebarskom okitila s dvije zlatne medalje u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji u point fightingu.

U Jastrebarskom je nastupilo i šest članova kickboxing kluba Bura Kostrena: Marta Katalinić, Zoe Stojak, Dorijan Karaula, Ivan Zelčić, Luka Rukavina i Patrick Keceli-Mesaroš.

Jako smo zadovoljni ostvarenim rezultatima s obzirom na jaku konkurenciju tako važnog natjecanja. Vjerujemo da ćemo stjecanjem iskustva na predstojećim natjecanjima ostvariti još bolje rezultate, rekao je trener Bure, Luka Tuta.

Rezultati članova kostrenskog kluba Bura:
– u kategoriji mlađih kadetkinja do 42 kg: Marta Katalinić – osmina finala, Zoe Stojak – četvrt finale
– u kategoriji starijih kadeta do 69 kg: Dorijan Karaula – 3. mjesto
– u kategoriji starijih kadeta +69 kg: Ivan Zelčić – osmina finala, Luka Rukavina – četvrt finale, Patrick Keceli-Mesaroš – 3. mjesto

Na državnom prvenstvu sudjelovalo je sveukupno 325 natjecatelja iz 35 klubova.