KnjižnicaKultura

Bloger i kolumnist Domagoj Knežević gostuje u Knjižnici Kostrena

U srijedu, 3. studenoga u Knjižnicu Kostrena povodom Mjeseca hrvatske knjige stiže kolumnist i bloger Domagoj Knežević.

Narodna knjižnica Kostrena organizira gostovanje blogera i kolumnista Domagoja Kneževića koji će predstaviti svoju prvu knjigu „Ma bit će OK“ koja je nastala nakon više od stotinu i pedeset objavljenih kolumni.

Domagoj Knežević magistar je političkih znanosti, radijski voditelj i glazbeni urednik, a najpoznatiji je široj javnosti po svojem blogu i kolumni Take A Break, u kojoj se bavi pitanjima današnjice, društva, roditeljstva, braka i svega što utječe na svakodnevicu.

Predstavljanje knjige započinje u 19 sati u Knjižnici Kostrena u sklopu bogatog programa kojim knjižnica obilježava Mjesec hrvatske knjige.

O knjizi „Ma bit će OK” autor piše:

Obitelj, djeca, brak, odgoj. Svakodnevica.

Ona koja podjednako uključuje kvar kuhinjskog bojlera, odlazak u shopping s boljom polovicom, avantura zvana godišnji odmor, krediti, hipoteke… perpetuum mobile svađe s kćerima tinejdžerkama.

Ova knjiga svojevrsna je kompilacija, jedan „the best of“ meni najdražih tekstova upravo na te teme – one s kojima se svi možemo poistovjetiti, koje su nam bliske i u kojima se svi možemo pronaći.

Previše žurimo, život nas tjera na sve užurbaniji tempo i vrlo često zaboravljamo odvojiti barem malo vremena za sebe.

Neka čitanje bude vaša mala pauza. Mali odmor. Take A Break.

Potrebno je usporiti, prespavati, sagledati stvari iz nekog drugog kuta kad su u pitanju izazovnije situacije, ali neka vas nikad ne napušta optimizam jer uvijek može i gore pa neka moja draga poštapalica „Ma bit će ok“ bude i vaš „lajtmotiv“.

Fotografije preuzete sa stranice: https://takeabreak.com.hr/.