KostrenaKultura

Jalta, Jalta u izvedbi obitelji Surian

Raspjevana obitelj Surian i poznati mjuzikl “Jalta, Jalta!” u subotu je na repertoaru Jeseni u Kostreni.

Leonora Surian preuredila je i adaptirala tekst poznatog mjuzikla „Jalta, Jalta!” i ostvarila njegovu komornu verziju, izvedivu s četiri glumca (ruski, engleski i američki sobar te Nina Filipovna) i klavirskom pratnjom. Svojim šarmom, jednostavnošću i prirodnošću, uz malo rekvizita, i gotovo bez scenografije, obitelj Surian uspijeva osvojiti publiku te ju učiniti sastavnim i neophodnim dijelom predstave.

Provedite subotnju večer, 2. listopada, uz raspjevanu obitelj u mjuziklu “Jalta, Jalta u izvedbi obitelji Surian” u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 20 sati.

Cijena ulaznice iznosi 50 kuna (mojekarte.hr), za umirovljenike 30 kuna te za učenike 25 kuna (samo na blagajni Čitaonice 60 minuta prije predstave).

Uz redateljicu i koreografkinju Mojcu Horvat i pijanista Igora Vlajnića u mjuziklu igraju Leonora Surian Popov, Giorgio Surian, Giorgio Christian Surian i Stefano Surian. Mjuzikl se održava u sklopu manifestacije Jesen u Kostreni u organizaciji Centra kulture Kostrena.

COVID potvrdu potrebno je predočiti na ulazu.