KaféKostrenaMladiScena

Legendarni Ćiro Blažević kod Vedrane NA KAUČU: Život je najdragocjenija stvar i treba ga iskoristiti

Započela je i druga sezona popularnog podcasta NA KAUČU by Vedrana Lisica.

Prvi riječki podcast NA KAUČU by Vedrana Lisica nakon iznimno uspješne prve sezone u kojoj je ugostio mnoge poznate osobe, nakon zimskih praznika započeo je s drugom sezonom 19. siječnja 2021., a Vedrana je ugostila ni više ni manje nego legendarnog izbornika Miroslava Ćiru Blaževića.

Intenzivno se bavim mišlju da odlazim – Ćiro Blažević

Trener svih trenera raspričao se o svojem djetinjstvu, teškim danima u emigraciji, o tome kako se borio dok nije došao do posla a onda i rezultata. Pričao je naravno i o Vatrenima, o disciplini i ambijentu koji moraš imati da bi uopće radio s igračima koji su „face“ ali kod kojih ni taštine ne izostaje. Što zamjera Mamiću, je li ikad igrao namještenu utakmicu, koja je bolja generacija: Ćirini Vatreni ’98. ili Dalićevi 2018.; što mu je Tuđman nudio, kako danas gleda na svoju kandidaturu za predsjednika, ali i kako gleda na NK Rijeka i povijesnu diskutabilnu utakmicu s Osijekom ’99.

Podsjetimo se, na KAUČ su dosad sjeli Bloger Krule, Alen Vitasović, Mrle iz Leta3, Ivica Puljak, Davor Jurkotić, Mario Battifiaca kao i neki manje poznati, ali zanimljivi ljudi koji su na kauču iznosili svoje osobne životne priče. Nekoliko epizoda bilo je posvećeno posebnim temama, poput teme seksa i seksualne terapije ili pak mindfulnessa.

– U drugoj sezoni moji gosti sjede na novom, većem, ljubičastom custom made kauču koji je napravila tvrtka Ritex d.o.o. – ističe Vedrana čiji uspješan podcast možete pratiti na društvenim mrežama (Facebook i Instagram) gdje se nerijetko objave dodatni isječci te publika dobije priliku postavljati pitanja gostu te na originalnom Youtube kanalu i mrežnoj stranici.