KostrenaKultura

Urnebesna predstava „Ja, Tata” u srijedu u Čitaonici

U srijedu, 6. listopada, jubilarna Jesen u Kostreni ugostit će Umjetničku organizaciju Teatroman s predstavom „Ja, Tata“.

Sedamdesetak minuta urnebesne zabave temeljene na razmišljanjima muškaraca o tome kakav je to osjećaj donijeti novi život na svijet. U ritmu koji niti trenutka ne gubi na intenzitetu, a koji će mnoge u publici nasmijati do suza, prikazane su sve promjene s kojima se neizostavno suočava svaki novopečeni otac uz minuciozno ocrtanu galeriju likova koje će sresti svi koji krenu u najljepšu, ali i najzahtjevniju životnu pustolovinu – onu roditeljsku.

Predstava „Ja, Tata” kostrensku je publiku oduševila 2013. godine u koprodukciji Umjetničke organizacije Teatroman i Teatra Exit.

Autor teksta je Bjarni Haukur Thorsson dok su za adaptacija teksta zaslužni Roman Šušković-Stipanović i Rakan Rushaidat.  Redatelj predstave je Boris Kovačević dok upečatljivu ulogu tate igra Rakan Rushaidat.

Cijena ulaznice iznosi 50 kuna (mojekarte.hr), za umirovljenike 30 kuna te za učenike 25 kuna (samo na blagajni Čitaonice 60 minuta prije predstave).

COVID potvrdu potrebno je predočiti na ulazu.