KostrenaKultura

“Vidimo se, sine moj!” – rekao bi Ćiro Blažević, trener svih trenera

Karizmatičnog Ćiru na kostrenskim će daskama iznova utjeloviti sjajan Tarik Filipović – nagrađivan filmski i kazališni glumac i voditelj.

Jesen u Kostreni u srijedu, 22. rujna donosi duhovitu i toplu monodramu o životu Miroslava Ćire Blaževića, autorski projekt jednog od najpoznatijih glumaca u regiji – Tarika Filipovića.

Ćirine se rečenice citiraju, a slavna poštapalica „sine moj“  utjelovljuje neposredan, simpatičan, ali i ekscentričan duh. Osebujnog, duhovitog i neponovljivog nogometnog Trenera Svih Trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998., na pozornici će utjeloviti njegov dugogodišnji prijatelj Tarik Filipović, koji će nam pružiti uvid u svoj osobni doživljaj Ćire Blaževića.

Tarik Filipović s predstavom “Ćiro” gostovao je u Kostreni 2017. godine, kada je publika ispunila dvoranu do posljednjeg stolca. Budući da je ove godine na raspolaganju manje mjesta, požurite po svoje ulaznice.

Sve predstave u sklopu Jeseni u Kostreni održat će se u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 20 sati. Ulaznice je moguće kupiti putem sustava mojekarte.hr ili na blagajni Čitaonice sat vremena prije početka predstave. Cijena ulaznice iznosi 50 kuna, a za umirovljenike 30 kuna uz predočenje umirovljeničke iskaznice, uz napomenu da se na jednu umirovljeničku iskaznicu može kupiti jedna ulaznica.

Za sva događanja gledatelji moraju imati COVID potvrde.

Cijeli program ovogodišnje Jeseni u Kostreni možete pronaći ovdje.