KaféKostrenaKultura

Četvrtak – dan za kino uz INFLUENCERICU

I ovog četvrtka očekuju nas dva izvrsna filma u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji.

U 18 sati započinje film za djecu Putovanje jednog princa, a u 20 sati film za odrasle Influencerica. Ovo je posljednji kino-četvrtak u Narodnoj čitaonici prije ljetne pauze.

U četvrtak, 14. lipnja, pridružite se u Kinu u Kostreni. U 18 sati bit će prikazan dječji film Putovanje jednog princa, a u 20 sati film Influencerica. Program se održava u Narodnoj čitaonici u Kostreni SvLuciji. Cijena ulaznice je 20 kuna.

Putovanje jednog princa

Stari majmunski princ budi se na nepoznatoj obali na koju se nasukao nakon nesreće. Pronalazi ga mladi Tom, čiji mu roditelji pružaju utočište. Oni su znanstvenici u egzilu, naime, njihova ih je zajednica protjerala jer su se usudili vjerovati da postoje i druge majmunske civilizacije. Uz Tomovu pomoć, Princ s velikim zanimanjem otkriva više o tom neobičnom i čarobnom svijetu i njegovom rigidnom društvu.

Influencerica

Energetična i predana svom poslu, Sylwijina javna osobnost pršti zaraznom pozitivnošću. Ona je svoja vlastita kreacija, no u intimi četiri zida njezina prpošna osobnost postaje hladna povučenost i otkriva bolnu prazninu ispod brižno izgrađene blještave fasade.

Ovo je film za nas – digitalne pridošlice, za sve koji prate društvene mreže, za roditelje čija djeca imaju račune na Instagramu, Tik Toku, Facebooku i dr. Znate li tko su Kardashiani i Pamela Smoljanić ili pratite Ellu Dvornik, nemojte propustiti Influencericu!

Iako je kao zvijezda društvenih mreža okružena odanim zaposlenicima i stotinama tisuća obožavatelja, Sylwia žudi iskusiti istinsku prisnost. Kada s fanovima podijeli svoje osjećaje usamljenosti, zauzvrat dobije više nego što je očekivala.

Vidimo se ovog četvrtka u čitaonici na posljednjoj kino projekciji prije ljetne stanke!