KostrenaKultura

Koncerti s mora

Kreativno plovimo kroz nove epidemiološke mjere – koncert Nikoline Tomljanović održat će se u četvrtak, 15. srpnja na brodu na tri lokacije ispred najposjećenijih kostrenskih plaža.

Od ponedjeljka na snagu stupaju nove epidemiološke mjere u Primorsko- goranskoj županiji, a kako mještani i gosti ne bi ostali zakinuti za ljetne manifestacije i događanja, Centar kulture Kostrena mjerama se prilagodio na kreativan način. Koncert Nikoline Tomljanović koji se trebao održati na plaži Veli jarak, seli se na brod Dezinsekcije d.o.o. koji će isploviti oko 18 sati iz uvale Žurkovo.

Kako bi stvar bila još zanimljivija, brod će obići kostrenska kupališta pa će tako velik broj kupača imati priliku uživati u glazbenoj poslastici s mora.

Ovo neće biti jedini takav koncert. Već iduća prilika za novi glazbeni doživljaj bit će 22. srpnja kada nastupa PachaMama Street Connection.

Koncerti na brodu održavaju se u sklopu programa Kostrenskog leta, a organizira ih Centar kulture Kostrena uz podršku tvrtke Dezinsekcija d.o.o.