Roditeljski kutakZanimljivosti

Odgoj djeteta i odnosi u obitelji – je li nam danas više nego ikad potrebna podrška?

U 7. epizodi 2. sezone podcasta NA KAUČU by Vedrana Lisica, u utorak 2. ožujka 2021. u 19 sati gledamo poznatu riječku psihologinju Rebeku Bulat.

Za dijete je najvažniji prisutan roditelj poručuje Rebeka Bulat, mnogima možda najpoznatija kroz rad s djecom od najmlađeg uzrasta. No, Rebeka radi i s roditeljima i s parovima pa ćemo kroz ovu epizodu doznati puno zanimljivosti o emocionalnom razvoju djece, o izazovima roditeljstva, o tome zašto se neki parovi boje svađati, kao i o tome kad i kako se uopće posvađati ako su prisutna i djeca, te što je najvažniji dio u tome?

Ugledna riječka psihologinja Rebeka Bulat NA KAUČU kod Vedrane

U epizodi će se razgovarati o ispadima bijesa kod djece, još jednom pojasniti zašto batine NE, ali i što DA u takvim situacijama, pričat će se o velikom utjecaju koje na djecu danas imaju društvene mreže, ali i o fenomenu tzv. zaleđenog lica roditelja, koje djecu plaši, a često je upravo kad je roditelj s mobitelom u ruci, zagledan u ekran.

Također, u razgovoru s Vedranom Lisicom, Rebeka Bulat dotaknut će se komunikacije na društvenim mrežama, ali i pričati o vlastitim počecima. Danas je među najpoznatijim psiholozima u Rijeci i šire, no u početku je i sama iskusila puno zatvorenih vrata.

Epizoda se gleda u utorak, 2.3.2021. u 19 sati na YouTube kanalu, a već je dostupan najavni video: