KostrenaKulturaMladiOpćina - prijatelj djece

Otvorene prijave za Glazbeni kamp PIG vol.2

Drugo izdanje glazbenog kampa “PIG” održat će se u Kostreni od 30. lipnja do 3. srpnja. Kamp je namijenjen mladima od 14 do 18 godina koji imaju predznanje sviranja instrumenta ili pjevanja, a imaju želju postati članom benda i iskusiti svjetla pozornice.

Za sudjelovanje na Glazbenom kampu PIG vol.2. prijaviti se možete putem obrasca do 15. svibnja: https://forms.gle/ambMjJvX2YHf6vj88

Na kampu će biti zastupljene radionice gitare, bas gitare, bubnjeva, klavijatura i pjevanja. Osim toga, polaznici će doznati korisne informacije i iskustva o osnivanju benda i ulogama te odnosima unutar benda, uštimavanju, tonskoj probi, jednostavnom slaganju opreme za nastup, ali i iskusiti prvi nastup.

Broj mjesta je ograničen te je obavezno sudjelovanje sva četiri dana. Sudjelovanje u kampu besplatno je za sve polaznike.

Prvih petnaest prijavljenih kontaktirat ćemo telefonski kako bismo obavili kratak motivacijski razgovor te upoznavanje s osobnim preferencijama u glazbi nakon čega će se sastaviti lista polaznika.

Kamp organiziraju Centar kulture Kostrena i Narodna čitaonica u Kostreni Sv. Luciji u suradnji s Udrugom Ri Rock. Kako nam je bilo prošle godine možete pogledati ovdje.