KaféKostrena

Špažićari preuzimaju vlast u Kostreni

Danas u 15 sati na terasi Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji Karnevalska grupa Špažićari otvara sezonu maškara.

Ako volite maškarane tance i tradiciju kostrenskih maškara, dođite na terasu Čitaonice: Za vas kojima mesopust počinje nakon Tri kralja, dođite maškarani, a vi, kojima mesopust počinje za Svetoga Antona, dođite se svejedno zabaviti jer je već predugo prošlo od naših zadnjih druženja i zabave. – poručuju Špažićari uz napomenu da će sve maškarone i simpatizere maškaranih užanci zabavljati grupa Venus, dobro poznata s prijašnjih maškaranih zabava.

Kostrenski Špažićari preuzimaju ključeve vlasti danas na terasi Čitaonice u 15 sati i započinje mesopusno leto! Podizanjem mesopusta Mićela i prvom maškaranom zabavom Špažićari će tjerati zimu i koronu sve do 2. ožujka.

Što se tiče organiziranja tanci u dvorani Narodne čitaonice, ako mjere budu dozvoljavale okupljanje većeg broja ljudi u narednih mjesec i pol dana, organizirat ćemo iste u dvorani, a do tada nam preostaje vanjska terasa. – napominju Špažićari, a lijepa terasa Narodne čitaonice zasigurno neće biti problem u vremenima kad smo se svi već naučili zabavljati i družiti na svježem zraku.