KostrenaKultura

Centar kulture odsad na ckk.hr

Centar kulture Kostrena dobio je svoju internetsku stranicu.

Na adresi ckk.hr odsad se može i virtualno posjetiti Centar kulture Kostrena pa je na taj način omogućena učinkovita komunikacija s Centrom koji okuplja sve kulturne inicijative, programe i manifestacije u Kostreni.

Nove internetske stranice karakterizira jednostavan i pregledan dizajn temeljen na motivima mora i pomorstva. Preglednik s lijeve strane omogućuje brzo pregledavanje novosti, projekata i manifestacija, a zasigurno će velik interes  izazvati i Kuća kostrenskih pomoraca, dugo sanjani projekt putem kojeg će se ove godine započeti sa radovima na uređenju i opremanju stare škole u Svetoj Barbari.

Borka Reljac – ravnateljica Centra kulture Kostrena

Zadovoljna sam dinamikom kojom se Centar kulture Kostrena oblikovao kao središnje mjesto koje okuplja udruge, projekte, manifestacije i inicijative vezane uz kulturu, baštinu i tradiciju našeg mjesta. Imam sreću i zadovoljstvo raditi s izvrsnim suradnicima, a svakim se danom kristaliziraju nove ideje te oblikuju i osnažuju vizije kojima kultura prati potrebe i podiže kvalitetu života u Kostreni. – ističe ravnateljica Centra kulture Borka Reljac.

Uz nove mrežne stranice, dnevne novosti Centra za kulturu mogu se pratiti i na Facebook stranici.